Fes-te soci/a! Fer-se soci/a costa 12 € al mes i et permet:

  • Veure gratuïtament les pel·lícules del cineclub. Programem cada dimarts a les 20.30H al Teatre Principal. 
  • Tenir un descompte especial al Cicle Gaudí (entrada a només 3€) presentant el carnet de soci a taquilla.
  • Tenir descomptes en les programacions especials organitzats pel cineclub com ara la Mostra de curts vilanovins, la Màscara d'Or, etc.
  • Assistir a l'Assemblea General de Socis anual.


Com funciona?

La quota d’associat es fa efectiva en rebuts mensuals de 12 €, excepte els mesos de juliol, agost i septembre que no hi ha programació i per tant, no cobrem quotes.

Per donar-te d'alta, només cal que omplis el formulari d'aquí sota. Començarem a cobrar la quota a principi de mes, així doncs, si et dones d'alta a mitjans de mes, et cobrarem a partir del mes següent. 

Podràs recollir el teu carnet de soci/a a les taquilles del Teatre Principal qualsevol dimarts en horari de projecció de Sala1. 


D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat d’informació i inscripcions del Cineclub Sala1, el responsable del qual és la mateixa institució i que té per finalitat trametre informació sobre les activitats del Cineclub Sala1 que el ciutadà ha requerit. Per exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’aquestes dades, ho haureu de comunicar a l’adreça de correu electrònic següent: info@cineclubsala1.org


 Donar-se de baixa
Ens sap greu que no poguis o vulguis seguir sent soci/a! Tot i així mantenim l'esperança de que més endevant tornis a ser-ho. Així doncs et demanem si us plau que guardis el teu carnet de soci, nosaltres guardarem el teu número de soci per si tornes! ;)

Per efectuar la baixa només has d'omplir aquest petit formulari: