Fes-te soci/a! Fer-se soci/a costa 12 € al mes i et permet:

  • Veure gratuïtament les pel·lícules del cineclub. Programem cada dimarts a les 20.30H al Teatre Principal. 
  • Tenir un descompte especial al Cicle Gaudí (entrada a només 3 €) presentant el carnet de soci a taquilla.
  • Descomptes al Cineclub de Vilafranca. El Cineclub de Vilafranca oferirà l'accés als socis del Cineclub Sala1 a totes les seves projeccions regulars, cobrant un preu fix de 5€ per a cada sessió. Els socis del Cineclub de Vilafranca que vinguin a alguna projecció del Cineclub Sala1, se'ls hi cobrarà un preu fix de 4€.
  • Tenir descomptes en les programacions especials organitzats pel cineclub com ara la Mostra de curts vilanovins, la Màscara d'Or, etc.
  • Assistir a l'Assemblea General de Socis anual


Com funciona?

La quota d'associat es fa efectiva en rebuts mensuals de 12 €, excepte els mesos de juliol, agost i setembre que no hi ha programació i per tant, no cobrem quotes.

Per donar-te d'alta, només cal que omplis el formulari d'aquí sota. I el mes vinent (aquest més ja no), passaràs a ser soci/a del cineclub i et començarem a cobrar la quota.

Podràs recollir el teu carnet de soci/a a les taquilles del Teatre Principal qualsevol dimarts en l'horari de projecció del cineclub.
D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat d’informació i inscripcions del Cineclub Sala1, el responsable del qual és la mateixa institució i que té per finalitat trametre informació sobre les activitats del Cineclub Sala1 que el ciutadà ha requerit. Per exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’aquestes dades, ho haureu de comunicar a l’adreça de correu electrònic següent: info@cineclubsala1.orgDonar-se de baixa Ens sap greu que no poguis o vulguis seguir sent soci/a! Tot i així, per si un dia tornes! ;-) , et demanem si us plau que guardis el teu carnet de soci i nosaltres et reservarem el teu número de soci actual.

Per efectuar la baixa només has d'omplir aquest petit formulari: