Cinema a la Festa 2013
Cinema y Música


Festa Major, Dijous 1 de agost a la Plaça de la Vila

Hi haurà barra, creps i crispetes! a partir de les 21h

      22 h  Cinema
El Impostor  VOSSinopsi

Al juny de 1994, Nicholas Barclay, un nen texà de 13 anys, va desaparèixer sense deixar rastre. Tres anys després, es reben notícies sorprenents sobre el cas: el noi ha estat trobat a Espanya i afirma que ha estat torturat pels seus segrestadors.Després de la inicial alegria de la família al recuperar-lo, es planteja un problema inexplicable: ¿com és possible que el fill ros dels Barclay sigui ara bru?Fitxa tècnicaTÍTOL ORIGINALThe Imposter
ANY 2012
DURADA
  
99 min.
PAÍS Regne Unit
DIRECTOR Bart Layton
GUIÓ Bart Layton
MÚSICA Anne Nikitin
FOTOGRAFIA Lynda Hall, Erik Wilson
REPARTIMENT Documentary , Ken Appledorn , Debbie Jennings , Adam O'Brian , Anthony Zanlungo
PRODUCTORA Coproducció USA-Regne Unit; A & E IndieFilms / Film4 / Protagonist Pictures
GÈNERE Documental | Biogràfic
PREMIS
2012: Festival de Sundance: Secció oficial a concurs documentals internacionals
2012: Premis BAFTA: Millor debut britànic. 2 nominacions
2012: Festival de Miami: Gran Premi del Jurat
2012: British Independent Film Awards: Millor documental, millor òpera prima

  
24 h  Festa
Betty Belle


Betty Belle neixen a Barcelona a finals del 2010, quan els membres del grup de soul psicodèl·lic instrumental The Pumpkings decideixen incorporar una cantant, la Gemma Tutusaus qui portava des dels 15 anys interpretant els èxits de Stax, Atlantic i Motown amb la banda de Vilanova i la Geltrú -ja desapareguts- Soul Bandit’s.

El disc de debut “Eroticah” s’enregistra a l’octubre del mateix any a Sant Pere de Ribes, però no veu la llum fins a principis del 2012. “Eroticah” és un creuament entre milers de discos i referències amb un punt de fuga comú: l’erotisme. L’erotisme musical, sexual, artístic i sentimental.

La presentació d’aquest àlbum arriba a través d’una gira per bars catalans i pràcticament tota es fa en format trio –Gemma, Otger i David-. Al cap d'uns mesos, el grup passa a ser un duet i Gemma i Otger agafen el timó de Betty Belle per reconduir-lo cap a una nova sonoritat, de caire més electrònic i orientada al neo-soul.

Amb la nova formació, Betty Belle obre les portes al Segle XXI, on la veu s’acompanya de textures sonores i bases construïdes amb teclats analògics i sintetitzadors digitals dels vuitanta. La veu s’adapta a un nou entorn i a través de quatre micròfons es processa com si fos un instrument més, passat per la distorsió, ecos de cinta o vocoder.

Betty Belle són Otger Garcia i Gemma Tutusaus, capitans d’un exèrcit d’humans, màquines i híbrids que conviuen en un gestoria reconvertida en laboratori d’un poble d’el Maresme, on es cuinen píndoles musicals que busquen constantment la bellesa.


Discografia

Pool Loop
2013
 Eroticah
2012
1:30 h  Més Festa
DJ George Dread