Yo soy el amor

Dijous 27 de Juny a les 20 i 22h
Preu: 5 € i gratuita pels socis
Sinopsi

La casa dels Recchi és un edifici coherent amb l'alta burgesia industrial que l'habita entre miralls, flors, diners i fredor. És Nadal i Emma i Tancredi, els seus fills: Edoardo, Gianluca i Elisabetta, els parents, amics, avis, celebren, entre les referències a les generacions anteriors i les futures, entre les estances i els corredors, els jardins nevats, les grans cuines de Villa Recchi, el traspàs de funcions en el lideratge de l'empresa i la recerca de la consolidació dels papers dins de l'esquema de la classe a la qual pertanyen. Tant Emma (la senyora de la casa, i que amb els anys s'ha mimetitzat amb la família del seu marit) com Antonio (amic del seu fill Edoardo, un jove cuiner poc amic del compromís i que concentra les seves emocions en els plats que no li accepta el seu pare per al restaurant de la família) són dues criatures inorgàniques per als universos en els quals graviten. La passió que els porta a col·lisionar destrossa tots els vincles i els posa en contacte directe amb la natura, de la qual Antonio extreu la vida per les seves creacions, i de la qual Emma s'havia allunyat per construir la seva identitat..
Fitxa tècnica


TÍTOL ORIGINALIo sono l'amore
ANY 2009
DURADA
  
120 min.
PAÍS Itàlia
DIRECTOR Luca Guadagnino
GUIÓ Luca Guadagnino, Barbara Alberti, Ivan Cotroneo, Walter Fasano
MÚSICA John Adams
FOTOGRAFIA Yorick Le Saux
REPARTIMENT Tilda Swinton, Flavio Parenti, Edoardo Gabbriellini, Alba Rohrwacher, Pippo Delbono, Diane Fleri, Maria Paiato, Marisa Berenson, Waris Ahluwalia, Gabriele Ferzetti
PRODUCTORA First Sun / Mikado Film / Rai Cinema / La Dolce Vita Productions / Pixeldna / Ministero per i Beni e le Attività Culturali (MiBAC)
PREMIS2010 : Nominada a l'Oscar: Millor vestuari
2010 : Nominada Premis BAFTA: Millor pel·lícula en parla no anglesa
2010 : Nominada Critics 'Choice Awards: Millor pel·lícula de parla no anglesa 
GÈNERE Romanç . Drama | Drama romàntic . Melodrama