Paraíso: Amor

Dimarts 18 de Febrer a les 20:30h
Preu: 5 € i gratuita pels socis

Sinopsi

A les platges de Kenya anomenen "sugar mamas" a les europees que, a canvi d'una mica d'amor, asseguren la subsistència a joves africans. Teresa, una austríaca de cinquanta anys i mare d'una filla adolescent, decideix anar-se'n de vacances a aquest paradís de l'exotisme. Busca amor, però passa d'un "beach boy" a un altre, de desil·lusió en desil·lusió, i acaba per rendir-se davant l'evidència: a les platges de Kenya, l'amor és un producte comercial.

PARAÍSO: AMOR aborda el tema del turisme sexual, de les dones adultes i dels homes joves, del valor comercial de la sexualitat, del poder unit al color de la pell, de l'Àfrica i Europa, i de com es passa d'explotat a explotador. 

La pel·lícula d'Ulrich Seidl és la primera d'una trilogia que retrata tres dones d'una mateixa família i com passen les vacances. Una decideix fer turisme sexual (PARAÍSO: AMOR), una altra opta per intentar convertir a altres a la fe catòlica (Paraíso: Fe) i la tercera s'apunta a un campament per a adolescents amb sobrepès (Paraíso: Esperanza). Tres dones, tres formes de passar les vacances i tres relats sobre les ganes viscerals de felicitat.

Fitxa tècnica

TÍTOL ORIGINALParadies: Liebe
ANY 2012
DURADA
  
121 min.
PAÍS Àustria
DIRECTOR Ulrich Seidl
GUIÓ Ulrich Seidl, Veronika Franz
FOTOGRAFIA Edward Lachman, Wolfgang Thaler
REPARTIMENT Margarete TieselInge MauxPeter KazunguGabriel MwaruaCarlos Mkutano
PRODUCTORA Coproducció Alemanya-França-Àustria; Société Parisienne de Production / Tatfilm
 GÈNERE Drama | Eròtic