Un teatre de pel·lícula

Vota'ns!Per si no ho sabeu, enguany l'ajuntament estrena els primers Pressupostos Participatius de Vilanova, dotats amb 150.000€  del pressupost municipal 2017. Els Pressupostos Participatius consisteixen en diferents propostes que no superin els 30.000€ presentades per la ciutadania, que seran votades per tots aquells que vulguin participar, siguin major de 16 anys i empadronats a Vilanova i la Geltrú. Les votacions es fan a través de la web  de Participa Vilanova i acaba el 11 de juny.

Pensem que ja va sent hora d'assimilar que el Teatre Principal acull una programació de cinema estable (les sessions del cineclub, el Documental del mes, el cicle Gaudí, el Docs for Action, el Cicle de Cinema de l'Amical de Mauthausen, etc.) i que per un correcte visionat de totes les projeccions que s'hi fan, s'hauria de fer una inversió per la renovació de les infraestructures audiovisuals.El projecte que hem presentat, pressupostat en 30.000€, es titula Un teatre de pel·lícula i consisteix en les següents 3 millores:
  • Un projector d'alta definició.
  • Una pantalla que ocupi tot l'ample de la boca del teatre: 8 metres.
  • Un sistema de so envoltant 5.1.
Així doncs, et convidem a donar suport a la proposta número 35: Un teatre de pel·lícula
Per fer-ho has de:

1. Registrar-te a la web dels pressupostos participatius: Aquí
2. Un cop registrat t'enviaran un correu perquè acabis de confirmar l'alta.
3. Ja creat el teu usuari, pots entrar i votar. La nostra proposta és la número 35: Un teatre de pel·lícula


Nota important: Els pressupostos participatius consisteixen en votar diversos projectes (no només un). Per a això disposes d'un pressupost mínim de 120.000€ i un màxim de 150.000€ per tal de recolzar diverses propostes. Així doncs, vota els projectes que més t'agradin. Desitgem que el nostre sigui un d'ells!


Salutacions
L'equip Sala 1